Title of a News Article

Dev bina için karar verildi...

Dev bina için karar verildi...
banner206

24 Milyon 950 Bin TL’ye mal olan Haliliye Belediyesi Devteşti Spor ve Yaşam Merkezi olarak hizmet veren dev bina, devlet hastanesi olacak. Böylece son dönemde Haliliye İlçesinde yaşanan hastane açığı bir nebze de olsa kapanmış olacak. 

Haliliye Belediye eski Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kadınların sosyal hayata katılımı ve aile ekonomisine katkı amacıyla istihdama yönelik kurslar almasını sağlamak amacıyla yaptırılan Haliliye Belediyesi Devteşti Spor ve Yaşam Merkezi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 24 milyon 950 bin Türk Lirası ile 15 bin metrekare alan üzerine kurulan Spor ve Yaşam Merkezinin bulunduğu dev bina, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat tarafından hastane yapılmak üzere Sağlık Bakanlığı’na devredildi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, hastane yapılması planlanan Devteşti Spor ve Yaşam Merkezi binasında incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanlığı tarafından hastane yapılması planlanan dev binanın, o bölgede sağlık açısından yaşanan büyük bir sorunu ortadan kaldırması bekleniyor.

MEMNUNYETLE KARŞLANDI

Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Haliliye'de bulunan Tıp Fakültesi, Çocuk Hastanesi ve Kadın Doğum Hastaneleri daha önce yanlış politikalardan dolayı kapatılmıştı. Bu nedenle sağlıkta büyük sıkıntının oluştuğu Haliliye İlçesinde, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın söz konusu binanın hastane yapılması için Sağlık Bakanlığına devretmesi memnuniyetle karşılandı. Devteşti, Bağlarbaşı, Süleymaniye, Ahmet Yesevi ve Seyrantepe (Maşuk) bölgesi halkı, biran önce bu hastanenin hizmete girmesini bekliyor. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 17:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 4 yıl Önce

Bu iyi bir şey mi?Spor salonları, yüzme havuzu vb. yok muydu orada? Onca masraf boşa gitmiş oluyor yani..

Ömer ERSÖZ
Ömer ERSÖZ - 4 yıl Önce

İsabetli bir uygulama ,darısı Karaköprüye inşaAllah..uyuyanlar uyansada...!

Lami yüksel son
Lami yüksel son - 4 yıl Önce

Son yıllar 'da şanlıurfa için alınan en güzel karar.baskanimizi tebrik ediyor bu ve bunun gibi kararların artması dileğiyle selamlar

Vatandaş Alı
Vatandaş Alı - 4 yıl Önce

fevzı demırkolun 3.buyuk eserlerınden bırı durust başkandı

MEHMET
MEHMET - 4 yıl Önce

olabilecegin en güzeli oluyor hayırlı olur inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner195