Title of a News Article

Dev proje için toplandılar!

Dev proje için toplandılar!
banner206

 Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar İşbirliği ile Avrupa Birliği’ne sunularak hibe desteği alan Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin inşaat çalışmalarının görüşülmesi için yapılan aylık ilerleme toplantısı bu kez Şanlıurfa’da yapıldı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın nihai yararlanıcısı olduğu ve geçtiğimiz yıl Avrupa Birliği delegasyonunun katılımıyla imza töreni gerçekleştirilen Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin inşaat çalışmaları geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

Organize Sanayi Bölgesi’nde 117 dönümlük arazi üzerine kurulan Pamuk Lisanslı Deposu’nun aylık ilerleme toplantısında inşaat çalışmaları konusundaki  iş planlamaları konuşuldu.

Yapılan toplantıda, Avrupa Birliği Delegasyonu Uzmanı Sabattin Sürmez ve Ali Güven Güçdemir uzman olarak proje konusundaki fikirlerini beyan ederken  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan İPA Uzmanları Enver Yalçın ve Ersin Bağdur ise; projede yapılacak değişiklikler, projedeki fiyatların değerlendirilmesi ve ilave işler konusunda görüş bildirdi.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Avrupa Birliği Proje Geliştirme ve İzleme Müdür Vekili  Werner Gruber de proje çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Çiçek, çifçiye birçok fayda sağlayacak olan Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Buğday Pazarı Satış Salonu’nda Gerçekleştirilen Toplanıya; Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Ali Çiçek, Mehmet Emin Aydın,  Meclis Başkan Yardımcısı Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çiçek, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Gülle, Meclis Üyesi Mahmut Koç , Şanlıurfa Ticaret Borsası İpa Koordinatörü Turan Binici, Mimar Hakan Şen,  Avrupa Birliği Delegasyonu’ndan uzman Sabahattin Sürmez, İnşaat Mühendisi Ali Güven Güçdemir,  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan İPA Uzmanları Enver Yalçın, Ersin Bağdur,  TOBB  Avrupa Birliği Proje Geliştirme ve İzmelem Müdür Vekili Werner Gruber,  Mimar Didem Savaş, Mühendis Müşavirlik Konsorsiyumu Başkanı Raşit Ünüvar, Yüklenici Firma Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aksoy, Proje Müdürü Erol Paker, Müşavir Firmadan ise Kazım Taner Aksoy katıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195