Title of a News Article

Dev projede sona gelindi...

.

Dev projede sona gelindi...
banner206
 Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından Rekabetçi Sektörler Programına sunularak finansal destek alan Hububat Lisanslı Depo Projesi’nin aylık ilerleme toplantısı yapıldı.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında hibe desteği alan ve inşaat çalışmalarının  yüzde 95’nin tamamlandığı Şanlıurfa Ticaret Borsası Hububat Lisanslı Depo Projesinin aylık ilerleme  toplantısı Şanlıurfa Ticaret Borsası’nda yapıldı.

Projenin inşaatındaki teknik konuların görüşüldüğü toplantıda konuşan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa’ya dev bir proje kazandırmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Amaçlarının Şanlıurfa ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve ülkenin kalkınmasını sağlamak olduğunu ifade eden Kaya, yapılan yatırımlarla birlikte Şanlıurfa’nın şaha kalkacağını belirtti.

Projenin gelecek sezona yetişeceğini de aktaran Başkan Kaya; "Lisanslı depolar üreticimize bir çok fayda sağlayacak.  Bir aksilik olmazsa projemiz gelecek sezona yetişecek ve hizmete sunacağız.  Şanlıurfamıza böyle bir projeyi kazandırma sürecinde desteklerini esirgemeyen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerine, personellerine  ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Toplantıya Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcıları Cemal Yıldız, İsmail Bereket, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Aydın, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Ümit Erol,  Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı’ndan Makine Mühendisi Sarp Laçin, Ticaret Borsası İPA Koordinatörü Prof. Dr. Turan Binici, Mimar Hakan Şen ve ilgili personeller katıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195