Title of a News Article

Devletin ve Milletin Zirvesi Aynı Masada

Devletin ve Milletin Zirvesi Aynı Masada
banner206

16 Nisan 2017’de yapılan referandumda  ‘evet’ oylarıyla Türkiye rekoru kıran Harranlılara teşekkür etmek amacıyla Şanlıurfa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 15.30 sularında ana uçağıyla Şanlıurfa Havaalanına indi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın da eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı havaalanında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekilleri, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, partililer ve vatandaşlar karşıladı.

İLK ZİYARET CEYLANPINAR’A

Şanlıurfa havaalanından helikopterle ilk olarak Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesine giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, buradaki temaslarından sonra Akçakale’ye geçtiler.

Akçakale’de halkla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada çok önemli mesajlar verdi.


DUYGULANDIRAN ZİYARET

Akçakale’den karayoluyla Harran’daki kardeşlik sofrası iftar programına katılmak üzere yola çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikindi namazı için vakit daralınca Harran yolu üzerinde bir eve konuk oldu.

Burada namaz kılan ve çocuklara hediyeler veren Erdoğan, aile ile hatıra fotoğrafı çektikdikten sonra Harran’a hareket etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürpriz ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten ev sahibi Hayati Taştan, “Cumhurbaşkanımız bizleri şereflendirdi. Çok duygulandık. Allah kendisinden razı olsun, yardımcısı olsun. Kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi.

HARRAN KARDEŞLİK SOFRASINDA

Harran’a tam iftar saatinde yetişen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Harran Kaymakamlığı önünde kurulan kardeşlik sofrasında vatandaşlarla buluştu.

Harran’da kurulan iftar sofrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör AzimTuna, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, ilçenin ve Suriyelilerin kanaat önderleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195