Title of a News Article

Dezenfekte çalışmaları sürüyor

Dezenfekte çalışmaları sürüyor
banner206

Eyyübiye Belediyesi, Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Her alanı temizleyen ve dezenfekte eden ekiplerin, vatandaş sağlığını ve hijyeni ön plana çıkaran çalışması takdir topluyor.

Eyyübiye Belediyesi, Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Her alanı temizleyen ve dezenfekte eden ekiplerin, vatandaş sağlığını ve hijyeni ön plana çıkaran çalışması takdir topluyor.Eyyübiye Belediyesi, Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilk günden itibaren kolları sıvayan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte işlemine devam ediyor. Ekipler bir yandan ana arterler başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda yıkama ve temizlik çalışması yaparken diğer yandan vatandaşların yoğunluk oluşturduğu alanları da dezenfekte ediyor. Vatandaşların yoğunluk oluşturduğu alanlar başta olmak üzere, semt pazarları, park ve bahçeler, sağlık merkezleri iş yerleri ile ara sokaklarda yapılan dezenfekte çalışması takdir topluyor.

Eyyübiye Belediyesinin ilçe genelinde sürdürdüğü hummalı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195