Title of a News Article

DİCLE EDAŞ, ŞANLIURFA’DA DA ENGELLİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

.

DİCLE EDAŞ, ŞANLIURFA’DA DA ENGELLİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
banner206
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ), Şanlıurfa İl Müdürlüğü, bünyesine çalışan engelli personellerini, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ödüllendirdi. Dicle EDAŞ İl Müdürü Esin Eroğlu, şirket olarak engellilerin her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti.

Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğünde yapılan etkinlikte Dicle EDAŞ İl Müdürü Esin Eroğlu, birimleri dolaşarak engelli personelin günü kutlayarak, hediyelerini dağıttı. Engelli personellerle sohbet ederek, sorunlarını da dinleyen Eroğlu, engelli olmanın asla bir kusur olmadığına işaret ederek, "Asıl kusur, onları göz ardı etmek ve yok saymaktır" dedi.

 

‘TÜM ENGELLERİ AŞARIZ’

Engelli çalışanların, çalışkan ve gayretli olmalarını öven İl Müdürü Eroğlu, “Bedensel, zihinsel farklılıklarımızı engel olarak değil, hayata başka yönlerden açılan değişik pencereler olarak görebiliriz. O pencereleri sonuna kadar açıp, başka hayatların havasını da cesaretle soluyabilirsek, aramızdaki tüm engelleri aşarız. İşlerini yaparken hiçbir engel tanımadan çalışan bu arkadaşlarımızın, gününü kutluyorum. “ diye konuştu. ​

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195