Title of a News Article

Dicle elektrik’ten kan bağışına desteK

Dicle elektrik’ten kan bağışına desteK
banner206

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğü personeli, Kızılay’ın düzenlediği kan bağışı kampanyasına 50 ünite kan vererek destekte bulundu.

 

VATANDAŞLAR DA KAN VERDİ

Kızılay ekibi, il müdürlüğü abone servisinde kurdukları stantta kan bağışlarını kabul etti. Kızılay Şanlıurfa Şubesi Kan Merkezi Müdiresi Dr. Akgün Eroğlu Özbaran’ın koordinasyonunda gerçekleşen kampanya kapsamında 50 şirket çalışanı kan verdi. Şirket çalışanları ve yöneticilerinin yanı sıra, abonelik işlemleri için Dicle Elektrik Dağıtım’a gelen vatandaşlar da kan bağışında bulundular.

 

BAĞIŞTA TEK KAYNAK İNSAN

Kan ihtiyacını karşılamak için düzenli olarak kampanya düzenlediklerini ifade eden Dr. Akgün Eroğlu Özbaran, "Kan bağışının tek kaynağı insandır. Bu vesileyle kan bağışı yapılması hususunda arkadaşlarımızı teşvik ettik. Dicle Elektrik personeli, geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde da kampanyamıza destek verdi. Kan bağışında bulunan herkese Türk Kızılay’ı adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİ

Asli görevlerinin dışında sosyal sorumluluk projelerine de katkı sunduklarını ifade eden Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürü Osman Hondu ise, yaptıkları kan bağışı ile ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı olabilmesinin mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını ifade etti. Hondu, “Çalışanlarımızın sosyal sorumluluk bilinci ile de her zaman vatandaşlarımıza hizmet etme gayreti içinde olmaları önemlidir.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195