Title of a News Article

Dicle Elektrik'ten, Nevruz Hediyesi

Dicle Elektrik'ten, Nevruz Hediyesi
banner206

Abonelerden gelen 'Eski borçlarımızın faizi silinsin' talebini değerlendiren Dicle Elektrik, nevruz bayramında özelleşme öncesindeki alacakların gecikme zammını silineceği bir kampanya başlattı.

Özelleşme sonrasında abonelerinin eski borçlarına ait faiz yükünden kurtarmak için faizleri silerek, yeni ve temiz bir sayfa açılmasını sağlayan Dicle Elektrik, 2013'ta açılan kampanyalardan haberdar olamayan veya değişik sebeplerle bu sürede borcunu ödeyemeyen aboneleri için 'Nevruz hediyesi' olacak yeni bir kampanya başlattı. 21 Mart'ta başlayacak kampanya, gelen talepleri karşılanması amacıyla 30 Nisan'a kadar sürecek. Kampanyadan özelleşmenin gerçekleştiği 30 Haziran 2013 tarihinden önceye ait borcu bulunan aboneler yararlanabilecek. Bu aboneler, borçlarını ödemeleri halinde, bu güne kadar borçlarının üzerine eklenmiş olan yasal faizlerin tümü silinecek. Borçlu abone, kampanya süresi içerisinde başvurduğu takdirde, sadece borcuna ait ana parayı ödeyecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen borçlu abonenin, öncelikle borcu olan ana paranın yüzde 25'ini peşin ödemesi gerekecek. Abone, geri kalan borcunu ise taksitle ödeyebilecek. Kampanya koşulları ile ilgili olarak aboneler, 444 8 086 numaralı çağrı merkezi numarasından detaylı bilgi alabilecekler.

Hukuki takibe uğrayarak, hakkında icra takibi başlatılmış veya başlatılacak olan dosyaların muhatabı aboneler ile hukuki ve idari takibe uğrayan aboneler de kampanyadan yararlanabilecekler. Bu grup borçlular, anapara, masraf ve vekalet ücreti karşılığında gecikme zammı veya faiz ödemeksizin borçlarından kurtulabilecekler. Aksi durumda abone araç, gayrimenkul, banka mevduat hacizleri ile karşı karşıya kalabilecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195