Title of a News Article

Diplomalı Çiftçi adayları...

özel haber

Diplomalı  Çiftçi adayları...
banner206

 Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri bölümü öğrencileri  Hocalarının göstermiş oldukları pratik eğitim ile diplomalı çiftçi adayı oluyorlar. GAP'ın devreye girmesinin ardından Şanlıurfa ve  çevre İl'lerin Ziraat mühendisi açığını kapatan Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesinde öğrenci ve çiftçilere yönelik yerinde eğitim uygulaması devam ediyor. 
Ziraat Fakültesinin en sevilen Hocaları arasında gösterilen Prof. Dr. Bekir Erol Ak ve Prof.Dr. Sadettin Görsüz'ün Osmanbey kampüsunde ki uygulamalı eğitimleri öğrenciler tarafından tercih edilen derslerin başında geliyor. 
Bahçe Bitkileri bölüm öğrencileri  Hocaları Prof.Dr. Bekir Erol Ak ve Prof. Dr. Sadettin Görsüz'ün uygulamalı budama, ekim, aşılama gibi derslerini pür dikkat yerinde görüyorlar. Bahar mevsimin gelmesi ile birlikte Osmanbey kampüsunda bulunan meyve bahçesinde getirilen öğrenciler, burada Hocalarının gösterdiği uygulamaları yakından takip ediyorlar. Stajlarını tarlada yapacak olan Öğrenciler' Bizler mezun olurken  sadece ders kitaplarında anlatılanlardan bilgi sahibi olmak istemiyoruz, bizler yerinde eğitim alarak, çiftçilerimize eğitim vermeyi düşünüyoruz' şeklinde konuştular. 


Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142