Title of a News Article

Diyanet harekete geçti

Diyanet harekete geçti
banner206

 Şanlıurfa’da Türkiye Diyanet Vakfı tarafından bin 400 ihtiyaç sahibi Suriyeli aileye dağıtılmak üzere 50 TL’lik alışveriş yardım kartları hazırlandı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak Şanlıurfa’ya gelen ve zorlu ekonomik koşullarda yaşam mücadelesi veren Suriyeli ailelere yardım kartları dağıtılıyor. Yardım kartlarını dağıtan Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, toplamda bin 400 kartın ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğini ifade etti. Müftü Açık, "Diyanet İşleri Başkanlığı bu sene ‘Hiç kimse kimsesiz kalmasın bu ramazan ve her ramazan’ bir tema oluşturdu. Biz de bu çerçeve içerisinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak ortak projesiyle muhtaç kardeşlerimize 50 TL’lik hediye paketimiz var. Bu hediye paketini muhtaç olan kardeşlerimize dağıtacağız. İlk başta 1400 kart ihtiyaç sahibine ulaşacak inşallah" dedi.

Açık, 10 gün sonra bin 400 Suriyeli aileye de kart verileceğini toplamda 2 bin 800 aileye yardım imkanı sunulacağını sözlerine ekledi. Açık uygulamanın ilçe müftülüklerine de örnek olmasını umduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2014, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195