Title of a News Article

Doğa Mangal büyüyor

Doğa Mangal büyüyor
banner206

Doğa’nın en güzel ürünlerini halka sunmak için yola çıkan Doğa Mangal, Urfa’nın lezzetlerini il dışına taşıyor. Urfa’da iki şubesi bulunan Doğa Mangal, Ankara, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Eskişehir’de şube açmak için kollarını sıvadı.

2012 yılının Kasım ayında Vali Konağı caddesinde ilk şubesini açan Doğa Mangal, halktan gelen talepler üzerine ikinci şubesini de Urfa Cıty Alışveriş Merkezi’nde açmıştı. İş Adamı Gökhan Gökmen’in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Doğa Mangal, her iki şubesinde de zengin kebap menüsüyle Urfalılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

 

60 Kişi istihdam ediliyor

Doğa Mangal’ın şuanda iki şubesinde 60 kişi istihdam ediliyor. Urfa’nın lezzetlerini il dışına taşımak isteyen hem de istihdama katkı sağlamak isteyen Doğa Mangal, lezzetlerini Şanlıurfa dışına taşıma kararı aldı. Lezzette Türkiye’nin yaygın firmaları arasına girmeyi de amaçlayan Doğa Mangal, Ankara, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Eskişehir’de şube açmak için hazırlıklara başladı.


Doğa Mangal’ın menüsü zengin

Şanlıurfa’ya gelen ünlü sanatçılar ile ünlü futbolcuların da uğrak yeri olan Doğa Mangal’ın zengin menüsünde şu çeşitler bulunuyor;  Ciğer, patlıcanlı, yürek, tavuk, sade, terbiyeli-terbiyesiz tavuk, kuşbaşı, domatesli, Adana kebabı, haşhaş kebabı, kanat, Urfa karışık, Siverek kebabı, doğa kebabı, soğan kebabı, pirzola, terbiyeli-terbiyesiz hindi şiş, lahmacun, kaşarlı pide, kuşbaşılı pide, doğa  pide, kaşarlı sucuklu pide, kuşbaşı kaşarlı, kaşarlı lahmacun, fındık lahmacun, tabak altı lahmacun, içli köfte mercimek çorbası, sarma beyti.

 

Gökmen: Teklifleri değerlendiriyoruz

Doğa Mangal Genel Müdiresi Gamze Öncel, Ankara, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Eskişehir’de şube açmak için girişimlerde bulunduklarını belirterek, “Urfalılara sunduğumuz bu lezzeti kısa sürede şehir dışına taşımayı arzuluyoruz. Bunun için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yapıyoruz” dedi.

İstanbul, İzmir gibi şehirler başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinden şube açmak için teklifler aldıklarını da vurgulayan Öncel, “Biz öncelikle Ankara, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Eskişehir’de şube açmayı düşünüyoruz. Daha sonra da gelen bu teklifleri değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2014, 15:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eylül Postacıoğlu
Eylül Postacıoğlu - 10 yıl Önce

Hayatımda yediğim en güzel lezzetler Urfa ziyaretimde doğadaydı.Lütfen Antalya'yada gelin

salil sade
salil sade - 10 yıl Önce

gerçekten lezzet aldığım ender mekanlardan biri. çalışanlarına teşekkürler bir yılı aşkın süredir hiç çizgilerini bozmadılar inşallah hep böyle devam eder.çoğu yerde yapamadılar.

efdal al
efdal al - 10 yıl Önce

mekan ve lezzet çok güzel.urfaya yeni bir çizgi kattılar teşekkürler.

Halil
Halil - 10 yıl Önce

Mersinde de şube almanızı bekliyoruz.

Muhammed hasdal
Muhammed hasdal - 10 yıl Önce

Ailece gidebildiğimiz şık bi mekan lezzetler harika. Daha ne olsun

Asgsb aajdb
Asgsb aajdb - 10 yıl Önce

Urfa'ya gittiğimde yemiştim. Şahsen ben çok beğendim doyurucu ve lezzetli zengin menüleri çok hoşuma gitti. Ayrıca mekanın yeri çok güzeldi. keşke Antalya'da da açılsa

SIRADAKİ HABER

banner195