Title of a News Article

Dolandırıcılar yakalandı

Dolandırıcılar yakalandı
banner206

 Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda kendisini hakim, savcı, polis gibi tanıtarak telefonla vatandaşı dolandırıcılık yapan 2 kişiyi yakaladı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde telefonla vatandaşları arayıp kendisini polis, savcı ve asker olarak tanıtarak telefon vasıtasıyla dolandırıcılık yapan M.S.N (18) ve İ.T.(18) isimli zanlılar yakalandı. Olayın firari şüphelisi A.D. (18) isimli şahıs ise Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü ise vatandaşları kendilerini telefonla arayarak kamu görevlisi olarak tanıtan, banka ve PTT gibi kurumlara para yatırmalarını isteyen şahıslara inanmamaları, sağlık güvencesi adı altında sağlık sigortası yapacağız diyerekten para yatırmalarını isteyen ve kart bilgileriniz kopyalandı bu bilgileriniz terör örgütünün eline geçti bunun için para yatırmanız gerekmektedir gibi sözlerle kendilerini telefonla arayan şahıslara kesinlikle inanmamaları ve para yatırmadan durumu 155 polis imdat'a bildirmelerini istedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195