Title of a News Article

Düğer aşiretinin mutlu günü

Düğer aşiretinin mutlu günü
banner206
Haber:Abduselam Yavuz

Kurt ve Dinçer ailesinin düğünü Şehitlik çamlıkta gerçekleşti.

Düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Gerçekleşen Nikah merasimine, Damat Kadir Kurt, Gelin Mine Dinçer,Damadın babası iş adamı Hadi Kurt ,Gelinin babası Ramazan Dinçer ,Damadın Kirvesi Askom Başkanı Orhan Şahin ,Konuklar ise Karaköprü belediye başkanı Nihat Çiftçi, iş adamı Cebrail Polat,

Ekmek üreticileri federasyonu Genel başkan yardımcısı Mustafa Dinçer  ve federasyon üyeleri,,İş adamı Arif Önkol,çok sayıda Düğer aşireti üyeleri,Mhp ilçe başkanı Mahmut Çiftçi  ve konuklar katıldı.

 

Çiftin Nikahını Karaköprü  belediye başkanı Nihat Çiftçi  kıydı.Nikah şahitliğini iş adamı Arif Önkol,Burhan Sütpak,Askom başkanı Orhan Şahin ve Figen Banu Özçeltik yaptılar.Şahitler her iki aileye de hayırlı uğurlu olsun temennilerinde bulundu.

 

 DÜĞÜNDE DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU…

 

Genç çiftlerin piste çıkmasıyla davetli misafirler dolar atmak için birbirleriyle yarıştılar. Düğün merasiminde takı törenine geçildi. Askom Genel başkanı Orhan Şahin  yaptığı açıklamada öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarımıza, Kurt ve Dinçer ailelerine mutluluklar diliyorum.dedi. Düğün merasimi genç çiftlerle davetli misafirlerin hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195