Title of a News Article

Dünya Kudüs Günü'nde İsrail protesto edildi

 Dünya Kudüs Günü'nde İsrail protesto edildi
banner206

İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu, Dünya Kudüs Günü nedeniyle cuma namazı çıkışında Balıklıgöl Hasan Paşa Camii önünde İsrail'i protesto etti.

Şanlıurfa Balıklıgöl Hasan Paşa Camii önünde cuma namazının ardından İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (İNHAP) üyeleri ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen protesto gösterisinde, İsrail'i kınayan ve Filistin'e destek veren pankartlar taşındı. Toplanan grup, İsrail aleyhine sloganlar attı.

Kudüs meselesinin sadece Arapların meselesi olmadığına değinen İNHAP Basın Sözcüsü Adem Sarıkuş, "Her yıl Ramazan ayının son cuması olarak kutlanan Kudüs Günü'nde İsrail bombalarının Filistin üzerine yağıyor ve bütün Müslüman ailemi buna seyirci kalıyor. Kudüs önemli bir yerdir. Böyle bir günde bütün Müslümanların dik duruşunu göstermesi gerek. Kudüs ve Filistin sadece Arapların meselesi değil, bütün Müslümanların zalimlere karşı hakkı haykırması gerekir. Şanlıurfa halkı olarak, Filistin'de yaşanan Müslüman soykırımını kaygı ve acıyla takip etmekteyiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195