Title of a News Article

Durmak bilmeyen yağmura rağmen!...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeynel Abidin Beyazgül, gece saatlerinde kesin olmamakla beraber girmiş olduğu seçimlerden zaferle ayrıldı. Kötü hava koşullarına rağmen AK Parti SKM İl başkanlığına akın eden yüzlerce kişi Beyazgül'ü yalnız bırakmadı.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçimlere giren ve halkın çoğunluk tevecccühü ile sandıklardan birinci çıkan Zeynel Abidin Beyazgül, Seçim Kurulu Merkezine akın eden yüzlerce kişihitaben balkon konuşması gerçekleştirdi.

Milletvekilleri Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız SKM Başkanı Bekir Kan ve partililerin yanında olduğu balkon konuşması sırasında SKM'ye akın eden vatandaşlara hitap eden Şanlıurfa Büyükşeşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Seçimi sizler kazanmışsınız sevgi kazanmıştır, kardeşlik kazanmıştır, dostluk kazanmıştır. Ve yine Allahın izniyle bir kere daha şunu gördük AK Parti bir aşk, AK Parti bir sevda, AK Parti bir birliktelik kardeşlik vurgusudur. Benimle beraber menfaatsiz yol yürüdünüz Allah sizden razı olsun. Urfa bu beraberlikle güzel Urfa bu aşkla güzel. Bu yola çıkarken Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sayın Zeynel Abidin Beyazgül belediye başkan adayı diyerek bize güvendiğini ifade ettiği için kendilerine teşekkür ediyoruz. Ve yine siz bugün beni Cumhurbaşkanımıza karşı mahcup etmediniz, partimizi mahcup etmediniz sizlere teşekkür ediyorum. Bugün bu başarıyı elde etmemin sebebi tüm Şanlıurfalılardır. Tüm Şanlıurfalılara, yol arkadaşlarıma, Şanlıurfa’ya,İl Başkanıma ve MKYK Üyeme, milletvekillerime, gençlik ve kadın kolları başkanlarıma, SKM Başkanlarıma, SKM Çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Sizlerin 2 milyon hizmeti için kollarımızı sıvayacağız beraber yürüyeceğiz bu yollarda. Beraber ıslandık bu yağan yağmurda derken beraber kavrulduk güneşte derken gerçekten onlar sizlersiniz işte. Bugün bir sevinci daha yaşıyoruz Cumhur İttifakı yüzde ellinin üzerinde oy alarak yeniden Türkiye istikrarına devam edecek. Urfa’mızın birçok ilçesi Cumhur İttifakının rengine boyanmıştır sizlere teşekkür ediyorum. Sizlere ne desek az, sizlere ne kadar etsek azdır. Allahın izniyle siz bizler için bir sevdasınız, aşksınız, kardeşsiniz. Seçim çalışmalarımız güzeldi, mutluyduk ama bundan sonra mutlu bir Urfa için yine beraberiz.

Yaptığı konuşması sonrası SKM il Başkanlığından ayrılan Başkan Beyazgül, konfeti ve meşaleler eşliğinde ayrıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Beyazgül buradan ayrılmakta güçlük çekti. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 03:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142