Title of a News Article

Duygulu veda…

.

HABERİN GALERİSİ
Duygulu veda…

Duygulu veda…

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, en yakın çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı son kararname ile tayini Bursa Valiliğine çıkan Vali İzzettin Küçük onuruna bir iftar yemeği verdi. Çevik Kuvvet bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Vali İzzettin Küçük eşi Ayşe Küçük ile birlikte katıldı. İftar yemeğinin ardından İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı Vali İzzettin küçüğe hizmetleri anısına plaket takdim etti.

Vali İzzettin Küçük ile birlikte  2 yıl önemli hizmetler adım attıklarını belirtken Eyüp Pınarbaşı; “Sayın Valim ülkemizde yaşanan kritik dönemde sizinle birlikte görev yapmanın hazzını yaşadım. İleriki dönemde torunlarımızla paylaşılacak ve bir çok insana nasip olmayacak hatıraları yine birlikte yaşadık. Sizin desteğinizi tefasuh ve hoşgörünüzü hep yanımızda hissettik. Acımızı sevincimizi mutluluğumuzu hep birlikte yaşadık. Bu duygular içinde sizi tanımak ve sizinle çalışmaktan duyduğum memnuniyetimi ifade ederken daha önemli görevlerde sizleri görmekten arzulayarak şükranlarımı arz ederim” dedi.
Vali Küçük ise Urfanın huzur ve güvenliği için gece- gündüz demeden sürekli çalışan Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı ve ekibine çalışma arkadaşlarına Teşekkür ederim "dedi 

Daha sonra Vali İzzetin Küçük eşi Ayşe Küçük ile birlikte İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve eşi Nazan Pınarbaşı ve diğer Şube Müdürleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiler. 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195