Title of a News Article

Eğitime giden yollar açılıyor

.

Eğitime giden yollar açılıyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir’de 4 ayrı okulun yer aldığı Okullar Bölgesi’ne sıcak asfaltla buluşturarak,  eğitime giden yolları açıyor.

Viranşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Lisesi, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Piri Reis Anadolu Lisesi ve Viranşehir Mesleki ve Teknik Lisesi olmak üzere  şu ana kadar Şanlıurfa genelinde 54 okul yolunu asfaltlayarak kış ayları öncesinde öğrencilerin zorluk çekmeden okula gitmelerini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, okul yollarını asfaltlayarak, eğitime giden yolları açmaya devam ediyor.

Daha önce okul yollarının olmadığını toz ve çamurda yürümekte zorlandıklarını ifade eden öğrenciler, artık okullarına daha iyi şartlarda gideceklerini belirterek yapılan yoldan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.

Öte yandan ilçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmaları kapsamında Viranşehir Yeni Mahallesi 724.Sokak ta (ayaklı su deposu yanında) içme suyu boru hattı döşeyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara temiz ve kaliteli içme suyu içirmek için hummalı bir çalışma içerisine girdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195