Title of a News Article

Ekinci, Eyyübiye’yi inşa edecek ustalarla buluştu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, İnşaat ve Yapıcılar Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Öğlen sıcağında gerçekleşen ziyarette Başkan Ekinci, eli nasırlı inşaat işçileriyle bir araya gelerek çaylarını içti. Yeni Eyyübiye’nin kurulmasında emek sarf edecek olan işçilerden gelen talepleri dinleyen Başkan Ekinci, eksikliklerin giderilmesi konusunda söz verdi.

İnşaat ve Yapıcılar Derneği Başkanı Emin Demirkol’un ev sahipliği yaptığı buluşma, Buhara Mahallesi’nde bulunan dernekte gerçekleşti. Ziyarette inşaat işçileri ve ustaları ile bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sorunları dinledi. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette, dernek ile ilgili eksikler Dernek yöneticileri tarafından dile getirildi. Bu eksiklerin giderilmesi konusunda gereken desteği vereceklerini belirten Başkan Ekinci, Eyyübiye ilçesinin sizlerle birlikte yenileyeceğiz. Dedi.

Ziyarette bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Eli nasırlı medeniyetli insanları, bizlerde bir şekilde elimizdeki imkanlar ölçüsünde destek vermeye çalışıyoruz. Burada özellikle fiziki mekanlarının iyileştirilmesiyle ilgili talepleri var. Bizde Eyyübiye Belediyesi olarak, bu talepleri eksiksiz bir şekilde yerine getireceğiz, bunun da sözünü burada arkadaşlara verdik. Dernek üyeleri, bir çoğu yevmiye ile çalışan insanlardır ve bu arkadaşlarımız, sabahın erken saatinde gelip buralarda zamanını geçiriyorlar. En azından burada oturdukları süre içerisinde daha güzel bir mekanda oturmalarını istiyoruz. Bunun için insani talepleri var. Bunları yerine getirmek bizim için mutluluk verici. Bu insanlar, yeni Eyyübiye’nin oluşumda da inşallah bu ustalıklarında hep beraber faydalanacağız. Yeni Eyyübiye’yi onlarla beraber diğer STK’lar gibi güzel bir şekilde kuracağız. Bizleri davet ettiklerinden dolayı ve bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım ise, Başkan Ekinci’ye kendilerine sunmuş oldukları hizmetlerden ve yapacağı desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.  

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195