Title of a News Article

Ekinci, gençlerle halı sahada buluştu

Ekinci, gençlerle halı sahada buluştu
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Şanlıurfa Ticaretliler Derneği tarafından düzenlenen halı saha turnuvasında lise öğrencileri ile buluşarak stres attılar ve müsabaka öncesi Türk Bayrağı öperek duygusal anlar yaşadılar.

Şanlıurfa Ticaretliler Derneği Başkanı Eğitimci Niyazi Kocadağ ve yönetim kurulu tarafından düzenlenen halı saha turnuvasına Şanlıurfa Turgut Özal Meslek Lisesi öğrencileri katıldı, finale kalan iki takım karşı karşıya geldi. Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğü sosyal tesislerindeki halı sahada karşılaşan her iki takım oyuncuları, maç öncesi Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ile birlikte kısa bir antrenman yaparak maça başladılar.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin antrenman esnasında genç kaleciye çektiği şutlar, diğer genç öğrenciler tarafından alkışlandı. Sert ve düzgün vuruşlar yaparak topu ağlarla buluşturan Başkan Ekinci,  yerini Vali Yardımcısı Mehmet Keklik’e bıraktı. Keklik’te, çektiği şutlarla kaleciye zor anlar yaşattı. Çekilen şutların ardından her iki takım oyuncuları hakemle birlikte önce İstiklal Marşı okudular ardından ise yerlerini alarak hakemin çalacak olan düdüğünü beklediler.

 

Başkan Ekinci’nin duygulandığı an…

Sahaya giren Başkan Ekinci ve Vali Yardımcısı Keklik, bir öğrenci tarafından Türk Bayrağı ile karşılandı. Türk Bayrağını 3 defa öperek alnına koyan lise öğrencisi Ahmet Aslan, Türk Bayrağı’nı Başkan Ekinci’ye verdi. Başkan Ekinci’de Bayrağı alarak aynı şekilde 3 defa öperek alnına koydu. Ardından Vali Yardımcısı da Türk Bayrağı’nı öptü. Başkan Ekinci, Türk Bayrağı’nı getiren genç öğrenciye teşekkürlerini ileterek anlamlı bir duruş sergilediğini ve kendisini duygulandırdığını ifade etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gençlerle birlikte olmaktan kendilerine enerji kaynağı olduğunu belirterek şunları söyledi; “Öncelikle Ticaretliler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyoruz. Güzel bir organizasyon yapmışlar ve bugün de final maçı ve başlama vuruşunu da bizler yapacağız, başarılar diliyoruz. Bu tarz organizasyonlar önemli, gençlerin bir araya gelip kaynaşmaları noktasında, hele ki aynı okula mensup aynı sınıfta ders gören öğrencilerin bu tarz turnuvalarda bir araya gelmesi, birlik beraberliğin sürdürülebilirlik konusunda önemlidir. Bu güzel organizasyon umarın diğer okullara ve derneklere de örnek olmuş olur.” Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ise, “Bence öncelikle organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlar spor, barış, kardeşliktir. Bu tür faaliyetler okullarda eğitsel faaliyetlerle birlikte çocuklarımızın gelişmesi açısından çok çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah, bütün okullarımızda bu tür faaliyetler olur” ifadelerini kullandı. Son olarak açıklama da bulunan Şanlıurfa Ticaretliler Derneği Başkanı Niyazi Kocadağ’da;“Dernek olarak her alanda olduğu gibi spor alanında da faaliyetlerimiz devam ediyor. Gençlere hizmet etmek bizleri hakikaten mutlu ediyor. Bu ülkenin geleceği gençlere emanet bugün de final maçımızı oynuyoruz. Sayın Başkanımıza ve Vali Yardımcımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından maçın başlama vuruşunu Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Keklik yaptı. Ardından sahayı gençlere bırakan büyükler, saha kenarında müsabakayı izledi. Bir saat süren maçın ardından maç berabere bitti ve dostluğun kazandığı futbol maçında her iki takıma kupaları ve madalyaları verildi. Turnuvada emeği geçenlere de plaket takdim edildi.




Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2016, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195