Title of a News Article

Ekinci, iddialara cevap verdi...

Ekinci, iddialara cevap verdi...
banner206

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın kendisi hakkında yayınladığı iddialara yazılı bir cevap verdi.

Başkan Ekinci, yaptığı açıklamada, “CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın şahsım hakkında yaptığı ve bugün basına yansıyan olaylar ve içerikleri gerçekle bağdaşmamaktadır” diyerek, şunları kaydetti;

“Konuya ilişkin tıpkı Tanal ve mensubu olduğu zihniyet şimdi yaptığı gibi, dün de birileri şahsıma yönelik iftira ve gerçeğe mugayir isnatlarda bulunarak, şikâyette bulunmuş ve bu şikâyet Bakanlık tarafından soruşturulmuş konuya ilişkin bir suç unsuru olmadığı için soruşturma izni verilmemiştir. Şahsımla ilgili herhangi bir suçtan dolayı kesinleşmiş bir mahkûmiyet kararı ve hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı kesinlikle bulunmamaktadır.

Konuya ilişkin olarak hakkımda iftiralar ile algı oluşturmaya çalışan Tanal, ülkenin üzerine kâbus gibi çöken zihniyetin bir çocuğudur. Yeni bir şeymiş gibi defalarca gündeme getirilen yalan ve yanlış haber zincirinin bu sefer ki elemanı olan bu zihniyetin çocuğu Tanal hakkında; gerekli cezai ve hukuki süreç başlatılmıştır. Kendisine bu yalanları fısıldayan ve bu haberleri sitelerinde yayınlayan medya hakkında da gerekli tedbirlere başvurulacağını da belirtmek isteriz.

Gereği Kamuoyuna Bildirilir.”

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 17:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
salih demir
salih demir - 9 yıl Önce

Tanal mi o dakim simdimi urfa aklina geldi malzememi ariyorsun 7 haziranda alirsin boyunun olcusunu

SIRADAKİ HABER

banner195