Title of a News Article

Ekinci, mahkûmları sevindirdi (Videolu)

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaklaşan kurban bayramı öncesi cezaevi yetkililerini ziyaret ederek mahkûmların durumunu öğrenip, onlara bayramlık kurban ve şeker hediye etti.

Yaklaşan kurban bayramı öncesi Şanlıurfa E tipi kapalı cezaevini ziyaret eden başkan Ekinci, cezaevi müdürü Ahmet ihsan ile birlikte cezaevinin içerisi ve dış çevresi ile ilgili eksikleri görüştü. Belediye olarak bu konuda kendilerine destek ve eksikliklerin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını söyleyen başkan Ekinci, mahkûm kardeşleri için de bayramlık kurbanlık hediye etti. Bu kurbanlık ise meclis üyelerinin destekleriyle sağlandı. Toplamda 10 kurbanın hediye edildiği ziyarette Başkan Ekinci'ye yardımcısı Aziz Aslan ve bazı birim amirleri eşlik etti.

Başkan ekinci ziyaret sonrası bir açıklama yaparak, ‘’Kurban bayramı öncesi cezaevindeki mahkûm kardeşlerimizi ziyarette bulunduk. Meclis üyesi arkadaşlarımızın destekleri ile imkânlar dâhilinde bayramlık kurban hediye ettik. Cezaevi ziyaretimizde bölge sınırlarımızda olması münasebeti ile oradaki yetkililerden sıkıntılar hakkında bilgiler edindik. Bu sorunların giderilmesi için üzerimize düşen görevi yapacağız. Yüce rabbim tez zamanda kader mahkûmlarını ailelerine kavuşturur inşallah. Bu vesile ile şimdiden hem mahkûmların hem de ailelerin kurban bayramını kutlarım. Dedi

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195