Title of a News Article

Ekinci o köyü ziyaret etti

Ekinci o köyü ziyaret etti
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ‘Tenisle tanışan köylüler kendi imkânlarıyla yaptıkları kortta raket sallıyor’ haberi ile Türkiye gündemine oturan köyü ziyaret etti.
Başkan Ekinci, Belediye meclis üyeleri ile birlikte Tenisle tanışan köylüler kendi imkânlarıyla yaptıkları kortta raket sallıyor’ haberi ile gündeme oturan İlçenin Sarıbal Kırsal Mahallesini ziyaret ederek, köylülerle raket maçı yaptı.
Projenin mimarı Sarıbal Ortaokulu Beden Öğretmeni Yusuf Avcıbaşı’ndan bilgi alan Başkan Ekinci, İlçenin Spor faaliyetleriyle gündeme oturmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Haberin Ulusal Basına yansıdıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile telefonda görüştüğünü aktaran Başkan Ekinci, Viranşehir'deki görüntülerin Sayın Bakanı çok memnun ettiğini söyledi.
Sayın Bakanın köydeki eksikliklerin en kısa sürede tamamlanıp, çiçeği burnunda sporcularla güzel bir turnuva düzenlemek istediğini aktaran Ekinci, Belediye olarak ta üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu kaydetti.
Bakanın köylülere tenis kortu tesisinin sözünü verdiğini anlatan Ekinci, yapılacak çok amaçlı tesisin şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Genç bir nüfusa sahip İlçenin son bir yılda spor’da çağ atladığını ifade eden Başkan Ekinci, Son bir ay içerisinde ilçede temeli atılan Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Sentetik halı saha spor tesislerine dikkat çekti.
Projenin mimarı Sarıbal Ortaokulu Beden Öğretmeni Yusuf Avcıbaşını tebrik eden Başkan Ekinci, böylesi projeleri imkanları çerçevesinde her zaman destekleyeceklerinin altını çizdi.
Başkan Ekinci, Daha sonra genç sporculara malzeme dağıttıktan sonra, köylülerle tenis maçı yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195