Title of a News Article

Ekinci, oda başkanlarının önerilerini aldı

Ekinci, oda başkanlarının önerilerini aldı
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci bugün oda başkanları ile bir araya gelerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci bugün oda başkanlarını ziyaret etti. İlk önce Viranşehir ziraat odası başkanı Bahri Ekinciyi ziyaret eden Başkan Salih Ekinci, odanın çalışmaları hakkında bilgi alış verişi de bulundu. Viranşehir in bir tarım şehri olduğuna dikkat çeken Başkan Ekinci, belediye olarak daima çiftçilerin yanında olduklarını söyledi. Ziyaret için Başkan Ekinciye teşekkür eden Viranşehir ziraat odası başkanı Bahri Ekinci, belediyeye çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Viranşehir ticaret ve borsa odasına geçen Başkan Ekinci, oda başkanı Mahmut Koç'u ziyaret etti. Odanın durumu hakkında bilgi alan başkan Ekinci, Viranşehirlilerin yanında olduklarını ve belediye olarak ilçenin kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Başkan Ekinciye ziyaret için teşekkür eden Başkan Koç, Viranşehir Belediyesinin çalışmalarını olumlu bulduklarını ve desteklediklerini söyledi.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci "Halkımızın görüşleri bizim için çok önemli. Oda başkanlarımızı ziyaret edip, bilgi alış verişinde bulunduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Oda ziyaretlerimiz devam edecek. Vatandaşlarınızla zaman zaman bir araya gelerek görüşlerini alacağız. Onların önerileri bizim için değerlidir. Viranşehir hepimizin. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz de sürecek." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195