Title of a News Article

Ekinci, rektörlüğe talipli

 Ekinci, rektörlüğe talipli
banner206

Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Ekinci, Harran Üniversitesi Rektör Adayı oldu.

Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Ekinci, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Harran Üniversitesi Rektörlüğüne talipli olduğunu açıkladı. Ekinci, yaptığı yazılı açıklamada, kadim dünya medeniyetlerini besleyen kaynaklar üzerinde kurulan Harran Üniversitesinin,  bugün çağdaş dünyada kendisine yakışan yerini almak zorunda olduğunu belirterek, “Harran Üniversitesi’nin bölgesinde ışık saçan bir merkez olması için gerekli tüm potansiyellere sahip olduğuna yönelik inancımız tamdır.Yirmi yıldır severek görev yaptığım Harran üniversitesinde, sizlerle birlikte huzurlu, gelişmiş, katılımcı, üretken, adil, çözüm odaklı, çoğulcu ve şeffaf bir yönetimde yer almak üzere rektör adaylığımı, siz değerli meslektaşlarımla paylaşmaktan onur duyarım” dedi.

“Hepimizin üyesi olmaktan onur duyacağı, yaşanılabilir bir üniversiteyi birlikte inşa edelim” diyen Prof. Dr. Ekinci, yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“İdarenin tabana yayıldığı, ortak aklın hakim olduğu “birlikte yönetim” anlayışıyla, adaylığımı sadece eşitler arasında gerçekleşen bir seçim olarak görmekteyim.

Ortak kaygı ve beklentilere sahip olduğumuza inandığım tüm öğretim elemanları, çalışanlarımız ve öğrencilerimizi Harran Üniversitesi’nin tarihi misyonunu ve gelecek vizyonunu canlandırmak için birlikte çalışmaya davet ediyorum.

Bu süreçte yolumu aydınlatacak olduğuna inandığım kıymetli görüş ve önerilerinize her zaman açık olduğumu belirtir, bu seçimin Üniversitemiz için hayırlara vesile olması temennisiyle saygılarımı sunarım.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195