Title of a News Article

Ekinci verdiği sözleri yerine getiriyor

Ekinci verdiği sözleri yerine getiriyor
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, bir hafta önce Birikethane tesisleri esnafına verdiği asfalt sözünü yerine getirdi.
Başkan Ekinci, geçen hafta Viranşehir-Diyarbakır yolunda üzerinde bulunan birikethane esnafını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Esnaflar, Başkan Ekinci’den birikethane tesisleri içindeki yolların yapılmasını talep etti.
Başkan Ekinci’de esnaflara bir hafta içerisinde yol yapım çalışmalarına başlayacaklarının sözü verdi. Geçtiğimiz gün birikethane tesisleri içindeki yolların alt zemini hazırlandı, bugün de asfalt serim çalışmaları başladı.
Başkan Salih Ekinci, başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım ve Belediye meclis üyesi İrfan Şehmusoğlu ile birlikte asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, birikethane esnaflarına verdiği sözü tutmanın sevinci içerisinde olduğunu söyledi. 
Asfaltlama çalışmalarının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Ekinci, “Hem esnaflarımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik, hem de Asfalt şantiyemizin ilk işi oldu. Her şey Viranşehir için sloganı ile çalışmalarımız devam edecek” Dedi. 
Birikethane esnafı ise, yol yapım çalışmalarından dolayı Başkan Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
Başkan Ekinci daha sonra beraberindeki heyetle birlikte, Asagi Şölenli kırsal mahallesinde biten, Bahtiyar Kırsal mahallesinde devam eden stabilize yol çalışması ile merkez Hürriyet mahallesinde yapılacak yollarda incelemelerde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195