Title of a News Article

Ekinci: Yeni açılışlara hazırlanıyoruz

.

Ekinci: Yeni açılışlara hazırlanıyoruz
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahallesi başta olmak üzere bölge sakinlerinin de faydalanabileceği ve yapımı bitme aşamasına gelen Çok Amaçlı Salonda  incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz aylarda temeli atılan Muhtar Evi ve Çok amaçlı Salon açılışa hazırlanıyor. Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahallesine hitap edecek 380 metre kare alana sahip Muhtar Evi ve Çok Amaçlı Salonda yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İçinde 2 adet muhtar ofisi, taziye evi, öğrenci etüt salonları, mescit ve misafirhanenin bulunduğu Muhtar Evi ve Çok Amaçlı Salonu ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye Belediye Meclis Üyeleri ile her iki mahalle muhtarı da eşlik etti. Yapımı tamamlanma aşamasına gelen alanda incelemelerde bulunan ve ilgililere çalışmaların daha da hız kazanması talimatını veren Başkan Ekinci, bölgeye yatırımların süreceğini belirtti.

Vatandaşların taleplerini bir bir yerine getirecek şekilde çalışmalarının devam ettiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,”Belediye olarak fiziki yapılarımızda ortaya çıkıyor. Bu bağlamda Yeni mahalle ve Kadıoğlu mahallelerinin çok amaçlı salon konusunda ciddi ihtiyaçları vardı. Burada çalışmalarımıza başladık ve yapımı tamamlanma aşamasına geldi. Çok amaçlı salonlarımızın bir kısmı taziye evi bir kısmı da öğrencilerimizin eğitim ve öğretime yönelik çalışmaların yapılacağı salonlar olarak dizayn edildi. Tabi bununla birlikte insanların mutlu günlerinde misafirlerini ağırlayabilecekleri bir alan ihtiyacını da göz ardı etmedik. Burayı 450 bin lira karşılığında kamulaştırdık. Kamulaştırdığımız alanın yıkımını yapıp Anıtlar Kuruluna sunduğumuz ve kabul edilen projeyi hayata geçirdik. Mefruşatı hariç 1 milyon 150 bin liralık fiziki yapımızda bitme aşamasına geldi. Urfa mimarisine uygun olarak yapılan bu alanın içinde alt tarafta iki mahalle muhtarımızın ayrı ayrı kullanabilecekleri muhtar ofisleri, yine alt kat ve üst katlarda da salonlarımız mevcuttur. Yine mescit ve yemekhanesi ile güzel avlusu ile bu alanı Kadıoğlu Mahallesi  Yenimahalle, Bıçakçılar ve civar mahallelerimizin de faydalanabileceği bir alan yaptık. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. . İnsanlarımızın bu ihtiyaçlarını gidermek konusunda bize gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendirip yerine getiriyoruz. Ama malumunuz ilçemizde yer sıkıntısı var. Bir tarafta sit alanı diğer tarafta gecekondulaşmadan dolayı yer sıkıntısı yaşıyoruz. Kısa süre içinde tamamlanacak olan yapımızın bölgeye vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. “dedi.

Mahallelerinde sürdürülen çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz,” Bizler Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci beye, ekibine ve Encümenlerimize teşekkür ediyoruz.  Şanlıurfa dokusuna uygun bir projeyi mahallemize kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum.  Bunun yanı sıra halkımıza daha iyi hizmet verebilmemiz muhtarlık binalarımızı da yaptı. Belediye başkanımız halkını dinleyip çözüm üreten bir Belediye başkanıdır. Biz kendisine teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuşurken, Kadıoğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Küçük ise,” Mahallemize böyle güzel bir yapıyı kazandıran Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye ve ekibine kendim ve mahallelim adına çok teşekkür ediyorum.”  İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2017, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195