Title of a News Article

Ekinci yetim çocuklara babalık etti

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eşi Ayşe Ekinci ile birlikte dün akşam yetim ailesine iftar konuğu oldu. İftar yemeği öncesi yaklaşan Ramazan Bayramına buruk giren yetim çocuklara bayramlık kıyafetler hediye eden Başkan Mehmet Ekinci bir nebze olsa çocuklara babalık duygusu verdi.

Eyyübiye İlçesine bağlı Osmanlı mahallesinde ikamet eden 3 çocuk Annesi Emine Atar’ın evine konuk olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Eşleri Ayşe Ekinci, iftar öncesi gittikleri yetim çocuklara bazı sürprizlerde bulundular. Bir bayramı daha babasız geçirme hüznü yaşayan yetim çocuklara hediyeler vererek babalık duygusu yaşatan Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, bayramlık kıyafetler ve ayakkabılar hediye etti. 3 çocuktan en küçük olan kız çocuğuna hediyelerin yanı sıra oyuncaklar verildi.

Aldıkları kıyafet ve ayakkabılarla mutlu oldukları gözlemlenen yetim çocuklar, bayrama birazda daha sevinçli girecek. Hediyelerin yanı sıra, Eyyübiye Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan Paketi Emine Atar’a verildi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin Eşleri Ayşe Ekinci, Ramazanın paylaşım olduğunu belirterek, “böyle güzel şeyleri paylaşarak çoğaltabiliriz. İnsanın tek başına yaşadığı şeyler mutluluk değildir. Ramazanda Müslümanların birbirini hatırlama ve hatırlatma ayıdır. Özellikle bugün çok güzel bir gün, kandilde böyle hep birlikte iftarımızı açmak Allah bize nasip ettiği için bir kere daha sonsuz şükürler sunuyoruz Rabbime” temennilerinde bulunarak, Başkan Ekinci’ye de ayrıca teşekkürde bulundu. Evinde hiçbir şekilde iftar yapmadığını ve sürekli halkıyla beraber iftar sofrasında olduğundan dolayı canı gönülden kendisini kutluyorum” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “Ramazan ayı boyunca elimizden geldiğince insanlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Tabi biz burada doğup büyüdük. İnsanımızın yaşam tarzını da çok iyi biliyoruz. Bizim insanımıza hizmetin güzelini götürmek adına bizzat kendimiz ortamlarda bulunuyoruz. Bu bulunduğumuz ortamlarda da insanlarımız bize sıkıntılarını iletiyorlar, bizde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı da malumuzun 11 ayın sultanı. Bu ayda manevi havanın esti bir ay. bu ayda insanlarımızın arasında bulunup hayır dualarını almaya çalışıyoruz. İnşallah Rabbim çıktımız bu yolda bizleri muvaffak eyler.” Şeklinde konuştu.

Mutlu geçen dakikaların ardından okunan akşam ezanı ile birlikte tutulan oruçlar yenilen yemeklerle açıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 17:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aga
Aga - 10 yıl Önce

ALLAH için bu davulcuları yasak edecek kimse yokmu

SIRADAKİ HABER

banner195