Title of a News Article

Ekinci’ye teşekkür ettiler...

.

Ekinci’ye teşekkür ettiler...
banner206

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alt yapısı tamamlanmış mahallelerde üst yapı çalışmalarına hız verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapısı tamamlanmış mahallelerde üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme ve stabilize yol yapım çalışmaları ve tamirat çalışmalarına hız veren ekiplerin son durağı Akabe mahallesi oldu. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,  Akabe Mahallesindeki 24 sokağa parke taşı tamiratı yaptı. Alt yapısı tamamlanmış sokaklarda üst yapı çalışmaları başlatan ekipler,  8 bin metrekare kilitli beton parke döşeme işlemini 10 gün içinde bitirmeyi hedefliyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarı ve vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Akabe Mahallesi Muhtarı Yusuf Kaya, taleplerini anında yerine getiren Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek, ”Eyyübiye Belediye Başkanımıza Akabe mahallemizdeki yapmış olduğu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Ne zaman başkanımızdan bir isteğimiz olmuş ise sağ olsun bizleri kırmıyor. Taleplerimizi hemen yerine getiriyor. Kısa süre içerisinde bitirilmeyi planlayan ekiplere Başkan Ekinci’ye bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.

Akabe Mahalle sakinleri ise, sokaklarımızdaki parke taşı çalışmalarından dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 19:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195