Title of a News Article

Elazığ'a doğru yola çıktılar

Elazığ'a doğru yola çıktılar
banner206
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ve Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından tedarik edilen, battaniye ve gıda ürünlerinden oluşan 1 Tır yardım malzemesi, Elazığ’daki AFAD Koordinasyon Merkezi’ne gönderildi.
Elazığ'ın Sivrice İlçesinde 6.8 şiddetinde meydana gelen depremin ardından yaralar sarılırken bir yardım eli de Şanlıurfa İş Dünyası Temsilcilerinden uzatıldı. Şanlıurfa İş Dünyası temsilcileri olarak, Kardeşlerimizin Yanındayız” mesajıyla gönderilen malzemeler Elazığ’daki AFAD Koordinasyon Merkezi’ne ulaştı.
Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, "Elazığ'da meydana gelen ve bizleri de derinden etkileyen depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Bu depremde de Türkiye'nin her kesimi birlik, beraberlik ve dayanışma örneği gösterdi. Biz de Şanlıurfa İş Dünyası olarak Elazığlı ve Malatyalı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek, acılarını paylaşmak ve ihtiyaçlarına çorbada tuz misali katkı sağlamak üzere, Şanlıurfa Ticaret Borsamız ile birlikte battaniye ve gıda ürünlerinden oluşan 1 Tır yardım malzemesi tedarik ederek Elazığ AFAD Koordinasyon Merkezi’ne gönderdik. Emeği geçenlere ve katkı sağlayanlara teşekkür ediyoruz." dedi.
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya da "Elazığ'da meydana gelen depremin hemen ardından devletin tüm kurumlarıyla depremzedelerin yanında olduğunu gördük. Ancak, milletimizin dayanışma ruhu mağdur kardeşlerimizin yalnız olmadığını bir kez daha gösterdi. Biz de Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte tedarik ettiğimiz malzemeleri Elazığ’daki AFAD Koordinasyon Merkezi’ne gönderdik. İnşallah böyle felaketlerin tekrar yaşanmamasını diliyoruz. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Elazığ ve Malatya başta olmak üzere depremi hisseden tüm vatandaşlarımız ile milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. "dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2020, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195