Title of a News Article

Elektrik akımına kapıldılar

Elektrik akımına kapıldılar
banner206

 ŞANLIURFA'da, 40 yaşındaki Zehra Karagöz ile komşusunun kızı 12 yaşındaki Berfin Şimşek, parkta elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Karaköprü Semti'nde bulunan Doğu Kent Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre birbirine komşu olan Karagöz ile Şimşek ailesinin fertleri birlikte parka gitti ve burada oturmaya başladı. Bir süre sonra, Berfin Şimşek, aydınlatma direği yanında oyun oynarken akıma kapıldı. 3 çocuk annesi Zehra Karagöz çığlıklarını duyduğu komşusunun kızının yardımına koştu. Ancak, Karagöz'de kurtarmak istediği küçük Berfin ile birlikte akıma kapılarak yaralandı. Akıma kapılan Zehra Karagöz ile Berfin Şimşek, olayı gören yakınlarının çağırdığı ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Karagöz ve Şimşek'in tedavisi sürerken, DEDAŞ görevlileri parkta bulunan aydınlatma direğindeki akımı keserken, polisler de inceleme başlattı.

Hastanede tedavisi süren Berfin Şimşek'in öğretmen babası Mahmut Şimşek ile Zeliha Karagöz'ün eşi Fehmi Karagöz, "Parkta can güvenliği yoksa bizler nereye gidelim? Bu ihmalin sorumlularının bulunmasını istiyoruz" diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2014, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195