Title of a News Article

Elif Bereket'in ilk davası görüldü

Şanlıurfa'da, ocak ayında Karaköprü ilçesinde araba çarpması sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Elif Bereket'in ilk davası bugün görüldü. 

Genç kızın ölümüne neden olan sürücü Ali Badıllı için 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandığı daha öncede öğrenilmişti. Sürücünün, makas atıp sağdan hızla geçmek isterken kazanın yaşandığı ve Elif Bereket'in aracın çarpması sonucu 67.5 metre uçtuğu ifadeleri hazırlanan iddianamede yer aldığı öğrenildi.

17 yaşındaki Elif Bereket’in hayatını kaybettiği kazayla ilgili ilk mahkeme bugün Şanlıurfa Adalet Sarayı’nda görüldü. Duruşma salonunda Ali Badıllı’nın tutukluluk halinin devamına ve olayla ilgili delillerin toplanması amacıyla duruşmanın ilerleyen bir tarihe ertelenmesine karar verildiği öğrenildi.

Görülen ilk davanın ardından Şanlıurfa Adliyesi önünde kısa bir açıklama yapan Elif Bereket'in avukatı Sultan Parmaksız, “Mahkemeden tutukluluk halinin devamına ve suç vasfının değişmesine yönelik görevsizlik kararı talebini istedik. Tutukluluk hali kabul edildi. İlk davada belli başlı delillerin toplanmasına karar verildi." dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195