Title of a News Article

Emekliler Derneğinden Başkan Atilla’ya Üstün Başarı ve Plaket

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Emekliler Derneği Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti.

Emekliler Derneğinden Başkan Atilla’ya Üstün Başarı ve Plaket
banner206

Ceylanpınar Emekliler derneğinden oluşan heyeti Başkan Atilla, Belediye başkanlık makamına kabul ederek ağırladı.Ceylanpınar Emekliler Derneği Başkanı İbrahim Aldırmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet,  Başkan Atilla’nın  Ceylanpınar’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket ve üstün başarı belgesi verdi.

Ceylanpınar Emekliler derneği başkanı İbrahim Aldırmaz, ‘’Çok değerli belediye başkanı sayın Menderes Atilla’nın Ceylanpınar’a yaptığı hizmetlerden dolayı emekli derneği adına teşekkürlerimizi bildirir bizi makamında kabul ettiği için şükranlarımızı sunarız’’dedi.

Başkan Atilla, ‘’Emeklilerimiz, Onlar Bizim Baş Taçlarımız’’

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise ‘’Kıymetli emekliler derneği başkanı ve yönetim kurulu heyeti bizi ziyaret ettiler. Sağ olsunlar ilçemize yaptığımız hizmetlerden dolayı ve derneğe yapmış olduğumuz katkılardan dolayı sahiplenmemizden dolayı teşekkür ederim Allah razı olsun bir plaket getirerek taktım ettiler.  Ben emekliler derneği yönetim kurulu İbrahim abımın ve yönetim kurlu ağabeylerim emin, İsmail ve Ömer ağabeylerimin bu hediyeleri şerefle kabul ediyor çok teşekkür ediyorum. Şunu bilsinler ki ben Ceylanpınar halkının emrindeyim ve Ceylanpınar’daki STK’ların özellikle de STK’larının içerisinde Emekli derneğinin yeri bende bir başka çünkü onlar bizim emeklilerimiz, onlar bizim baş taçlarımız biz her zaman onların emrinde olacağız onun için bu ziyaretlerinden dolayı tekrar onlara teşekkür ediyorum. Kendi şahıslarında tüm Ceylanpınar’daki emekli ağabeylerime büyüklerime de saygılarımı sevgilerimi kendi huzurlarında iletiyorum burada bulunmayan tüm emeklilerimize de saygılarımı sevgilerimi iletiyorum Allah razı olsun’’dedi.

Ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Atilla, Emekliler derneği Başkanı İbrahim Aldırmaz’a ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195