Title of a News Article

Emlak ofisinde çifte cinayet

.

Emlak ofisinde çifte cinayet
banner206

 KAYSERİ'de emlakçı 37 yaşındaki Cuma Çiğdem ile meslektaşı 33 yaşındaki Özgür Alsan, kent merkezindeki ofisinde öldürüldü.

Merkez Kocasinan İlçesi Serçeönü Mahallesi'ndeki bir iş merkezindeki 'Vega İnşaat ve Gayrimenkul' adlı işyerinde emlakçılık yapan Cuma Çiğdem'den gece boyu haber alamayan yakınları bu sabah onu aramaya çıktı. İş merkezinin sabah açılmasıyla emlak ofisine gelen yakınları, içeri girdiklerinde ensesinden 1 el ateş edilerek vurulan işyeri sahibi Cuma Çiğdem ve Melikgazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde Özgür Emlak işyerinin sahibi Özgür Alsan'ın ense ve göğsünden 2 el ateş edilerek öldürülen 2 emlakçının cesetleri ile karşılaştı. Polis, çok yönlü soruşturma başlatırken, Cuma Çiğdem ve Özgür Alsan'ın cesetleri otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri çifte cinayeti çok yönlü soruştururken, Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, öldürülen iki kişinin de odalarının üyesi olduğunu, olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Atasoy, şöyle dedi:

"İkisi de işlerini doğru- dürüst yapan arkadaşlarımızdı. Bildiğimiz kadarıyla kimseyle bir sorunları yoktu. Olayın nedeni hakkında henüz bilgi sahibi değiliz. Polisimiz olayı aydınlatacaktır. Meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet, aileleri ve camiamıza başsağlığı dilerim."

Cuma Çigdem'in yakınları da, 'Vega İnşaat ve Gayrimenkul Ofisi'nin 1 yıl önce Sivas Caddesi'nden, Özal Plaza 8 kat, 57 numaraya taşındığını, cinayete bir anlam veremediklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195