Title of a News Article

Emniyet Müdürü’nden mesaj var!

 Emniyet Müdürü’nden mesaj var!
banner206

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Müdür Akgül, yayınladığı mesajında, toplumdaki her bireyin, her kurumun kısacası herkesin engelli vatandaşların sorunlarına çözüm bulma noktasında aynı duyarlılık ve hassasiyet içerisinde, farkındalık oluşturarak çalışmalara destek vermesi ve yardımcı olması gerektiğini belirterek, “Engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmak, onların sorunlarına çözüm bulmak, her şeyden önce bir insanlık görevidir. Bugün sağlıklı bir insan olmamız, yarın bizlerin de engelli olmayacağı garantisini vermemektedir. Engelli vatandaşlarımızın iş ve işlemlerini kolaylıkla yerine getirebilmeleri açısından, İl Emniyet Müdürlüğümüz ait binalarda engelli vatandaşlarımızın binalara rahat ulaşım sağlayan rampalar yapılmıştır.  Yeni yapılan binalarımızda bu standartlara uygun yapılmaktadır” dedi.

'155 polis imdat' hattında işitme engelli vatandaşların kullanabilmesi amacıyla yazılı Mesaj sistemine geçildiğini vurgulayan Akgül, mesajında şunları kaydetti:

“Bizler her vatandaşımıza hizmet etmek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak bizlerde bu sorumluluk bilinci ile toplumun aktif birer bireyleri olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımızın daima destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Engellilerin sosyal hayatın bütün alanlarına katılabilen, üretken, kendi kendine yeten, başkasına muhtaç olmadan yaşayabilen bireyler haline gelmelerini sağlayarak, onları topluma kazandırmanın hepimizin öncelikli görevi ve hedefi olduğu bilinci ile, tüm engellilerin ve engelli ailelerinin, Engelliler Haftasını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yaşam geçirmelerini diliyorum." 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 09:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
a b  c d
a b c d - 10 yıl Önce

hayirli ugurlu olsun.tefecilere milletin evini yakanlara operasyon yapar ins.fakir fukaraya sahip cikar umarim

SIRADAKİ HABER

banner195