Title of a News Article

Emniyette alarm!

Emniyette alarm!
banner206
Emniyet Genel Müdürlüğü, tüm birimlerine yazı göndererek, IŞİD militanının eylem eylem için Türkiye'ye geldiğini duyurdu.
Emniyet Genel Müdürlüğü, tüm birimlerine şok bir yazı göndererek, Suriye ve Irak’ta katliamlarda bulunan Radikal dinci terör örgütü Irak Şam İslam Devleti’nin (IŞİD) bir militanının eylem yapmak için Türkiye’ye girdiğini duyurdu.

ADI BİLİNMİYOR

Emniyet Genel Müdürüğü uyarı yazısında, IŞİD’li teröristin “adının belirlenemediğini” de açıklayarak, özellikle halkın yoğun bulunduğu yerler ile batılı ülke elçiliklerinde önlemlerin sıklaştırılmasını istedi.
Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nden tüm birimlere gönderilen yazı şöyle: “IŞİD’in Hama şehrinin doğusundaki Bel As Dağları Bölgesi’nde faaliyet yürüten grubuna mensup, adı tespit edilmeyen bir erkek şahsın eylem yapmak üzere Hama kırsalından Türkiye’ye müteveccihen yola çıktığı şeklinde bilgilerin intikal ettiği bildirilmiştir.

FOTOĞRAFI GÖNDERİLDİ
“Bu bağlamda, ülkemize yönelik olarak gerçekleştirilmesi muhtemel eylemler ile ilgili bilgilerin sıklaşması sebebi ile ilimiz genelinde bulunan, özellikle batı ülkelerine ait temsilcilikler, havalimanı, hassas bölgeler, alışveriş merkezleri, Kent meydanı, ulaşım araçları, devlet binaları ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlere yönelik eylemlerin gerçekleştirilebileceği önemle rica olunur.”

Şüpheli şahsın bir fotoğrafını da gönderen Emniyet’in uyarı yazısında, önlemlerin artırılması ve ilave önlemler alınması istendi. (Kaynak: Vatan)

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195