Title of a News Article

Erbakan, Fetöcülerin 1 Dolarını yıllar önce açıklamış meğer

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gözaltına alınan FETÖ/PDY şüphelilerinin ev ve ofis aramalarında çıkan "1 dolarlar" şifresini merhum Necmettin Erbakan yıllar önce açıklamış. İşte Erbakan'ın açıklamaları.

 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gözaltına alınan FETÖ/PDY şüphelilerin üzerinde 1 dolar banknotlar çıktı. İddialara göre: ‘F harfi' Yüksek rütbeli askerleri ve FETÖ'nün il imamlarını, ‘J ve C harfleri' düşük rütbeli FETÖ askerlerini, ‘E ve S' harfleri ise FETÖ okullarında görevli eğitimciler ile akademisyenleri simgelediği iddia ediliyor bir başka iddiaya göre ise, 1 Dolar Fethullah Gülen tarafından okunup üflendi." Her 1 dolar seri numaralarının baş harflerinde 3 kademeli gizli ve farklı mesaj bulunuyor. Seri numarası "F" ile başlayan dolarların cemaat üyesi subaylara verildi. Üzerinde "J" ve "C" işareti bulunanlar ise daha alt rütbeli askerler ve paralel yapıya destek veren işadamlarına dağıtıldı.

İddiaya göre o gece darbe yanlısı askerler bu şifreli dolarlar sayesinde birbirini tanıdı.

Erbakan Hoca 1 Doları yıllar önce anlatmış

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan, yıllar önce katıldığı bir televizyon programında 1 Dolar'ın sırrına değinmişti.

Necmettin Erbakan tarafından yapılan açıklamada Bir Doların Siyonizm'in simgesi halinde olduğu açıklanmıştı. Erbakan" Bir Doların Amerika'nın parası olduğunu aldanmayın. Bakın arkasında bulunan mühür Siyonizmin mührüdür. Amerika Merkez Bankası Siyonizmin bankasıdır. Amerikan Merkez Banakası ( FED) bu parayı zamanında Siyonistlerden alıyor" diyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195