Title of a News Article

Erbakan Hoca'ya eşlik eden Urfalı isimler dikkat çekti

Erbakan Hoca'ya eşlik eden Urfalı isimler dikkat çekti
banner206

Yıl 1987. Milletvekili seçimleri öncesi merhum Necmettin Erbakan Başkanlığında Refah Partisi çatısı altında buluşan teşkilat yöneticileri ve vekil adayları içerisinde birçok Urfalı isimde yer alıyor. Sosyal medyaya düşen bir fotoğrafta ise en belirgin isimlerin başında şuan ki Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül geliyor.

27 şubat 2011 yılında hayatını kaybeden eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın geçmiş yıllarda siyasette aktif bir şekilde rol aldığını günümüz insanı çok iyi hatırlamakta. 

Doğru ve dürüstlüğü ile tanınan ve bir dönem seçimi kazanarak darbe sonucu koltuğundan indirilerek yalnızca bir yıl kadar Başbakanlık yapan merhum Necmettin Erbakan hoca, bugün fotoğraflarıyla anılıyor. 

Sosyal medya ya düşen bir karede yemek sofrasında toplu dua edilirken görülen Erbakan Hoca ve beraberindekiler içerisinde Urfalı  isimlerde var. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Başkanı seçilen Zeynel Abidin Beyazgül, çekilen hatıra fotoğrafındaki en belirgin kişi. (Sol açıda ayakta bıyıklı siyah saçlı). Ayrıca o dönem Zeynel Abidin Beyazgül Refah Partisi'nin 2. Sıra miletvekili adayı.  Başkan Beyazgül'ün dışında ise, 1. Sıra milletvekili adayı Mustafa Yazgan, 4. Sıra milletvekili adayı Ahmet Uludağ, il başkanları Şevki Hafız, Ahmet Apaydın ve partililer görünüyor. 

Öte yandan eski İl Genel Meclis Üyesi Uğur Beyazgül ise Refah Partisi'nin il müfettişi olarak o gün orada bulunan isimlerden birisi. (Zeynel Başkanın arkasında gözlüklü ve sakallı)

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2020, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195