Title of a News Article

Erdinç’ten açıklama

Erdinç’ten açıklama
banner206

Gazetemizde yayınlanan Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Erdinç’in görevden alındığı haberiyle ilgili açıklama geldi. Erdinç, Avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, görevinden alınmadığını belirtti.

Erdinç’in Avukatı tarafından yapılan açıklamada, şunlara yer verildi;

“Gazetemizin 10 Eylül 2014 tarih ve Yıl:4 ve Sayı:1114 sıralı gazetesinin ilk sayfasının sağ sütununda “ERDİNÇ, GÖREVDEN ALINDI” aynı sıra sayılı gazetenin (Sn. Abdüselam Yavuz’un haberi olduğu anlaşılan) 6. sayfasında haberin detaylarını verdiğimiz haber gerçeği yansıtmamaktadır. Buna göre; Sn. Abdullah Erdinç hakkında haberimizde geçen “yoğun şikayetler olduğu”, “ruhsat almaya gelen vatandaşları anlaşmalı firmaya yönlendirdiği”, “firmadan rant elde ettiği”, “hakkında soruşturma açıldığı”, “görevden alındığı”, “göreve dönmek için Adıyaman ve Şanlıurfa Milletvekillerini arabulucu ettiği” gibi ifadelerimizin tamamı gerçeğe aykırı olup yalan bir duyuma dayalı olarak yapılmış bir haberdi. Bu biçimde aldığımız gerçeğe aykırı bir duyuma dayanarak yaptığımız bu asılsız haber nedeniyle okuyucularımızdan ve Sn. Abdullah Erdin’ten özür dileriz.”

 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 16:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
doğru çevreci
doğru çevreci - 10 yıl Önce

allaha havale edilen işler ve kişiler er geç hesap verirler, allah katında adamına göre muamele yapılmaz. sayın erdinç beye bu ortamı ve sonucu yapan ve yapılmasına ortam sağlayanlarda allahından bulacaktır ama allah katinda aldiklari bu kul hakkini nasil ödeyecekler. doğru ağaç eğilmez misali sayin erdinç bey allah yolunuzu açik etsin sizi bilen biliyor, doğrularinizdan vazgeçmeyin ve bu şerefsizlerin karşisinda yikilmayin, dönüp dolaşip yine çevre konusunda size bu oyunu oynayan acizler, sizden medet umacak.....hayirli çalişmalar

SIRADAKİ HABER

banner195