Title of a News Article

Erdoğan Atilla'yı övdü...

Erdoğan Atilla'yı övdü...
banner206

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkan Atilla'ya Övgü

Şanlıurfa ziyaretleri kapsamında Ceylanpınar'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada halka hitap etti. Sözlerine Ceylanpınar Belediye Başkanına övgüyle başlayan Erdoğan, "Menderes Kardeşimizle birlikte Ceylanpınar'da yeni bir dönem başladı." dedi. Her zaman Ceylanpınarlıların yanında olduğunu vurgulayan Erdoğan, Menderes Atilla ile Ceylanpınar'ın çehresinin değiştiğinin altını çizdi.
Artık alt yapısı ve üst yapısıyla Ceylanpınarın bir başka güzel olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğna, "Ceylanpınar daha da güzel olacak. Eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette ulaşımda inşallah Ceylanpınar bu güne kadar görmediklerini görecek. Buraya gelirken asfaltlanan yolları gördüm. Geçmişte nerde. Böyle şeyler var mıydı? Yoktu. Şuradaki granit yollar var mıydı? Yoktu." diye konuştu.
Geçmişte halkın toza, çamura, hendeğe, çukura mahkum ettiğini hatırlatan Erdoğan, "Geçmişteki zihniyet her yerde olduğu gibi benim vatandaşlarımı hendeklere mahkum etti. Çukurlara mahkum etti. Çünkü insan muamelesi yapmadılar.'' ifadelerini kullandı.
Artık devranın değiştiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdiyse devran değişti. Ceylanpınar daha da güzel olacak. Ara sokaklara kadar her yer imar planlarına kadar her yer Ceylanpınar'da daha güzel olacak. Şunu çok iyi biliniz. Biz her zaman sizin yanınızdayız." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2017, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195