Title of a News Article

ERDOĞAN ÇAĞ KAPATIP ÇAĞ AÇAN BİR LİDERDİR

ERDOĞAN ÇAĞ KAPATIP ÇAĞ AÇAN BİR LİDERDİR
banner206

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Yeni Hükümet Sistemi Türkiye'nin ilerleyişin ve büyümesinin anahtarı olacaktır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ise adeta çağ açıp çağ kapatan bir liderdir" dedi.

Türkiye dün tarihi bir gün yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) yemin ederek görevine resmen başladı. Böylece Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de resmen başlamış oldu. Ardından yeni kabinenin açıklanmasıyla Türkiye Başkanlık sistemine adım da atmış oldu.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, yaptığı açıklamada Yeni Hükümet Sistemi'nin Türkiye'nin ilerleyişinde ve büyümesinde önemli bir rol oynayacağını ifade etti.

"TÜRKİYE, CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ İLE ŞAHLANACAK; 2023’E, 2053’E, 2071’E GÜVEN VE İSTİKRARLA YÜRÜYECEK"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Türkiye'yi ileriye götüreceğini ifade etti. Atilla, "Her zaman liderinin yanında olan aziz milletimiz 24 tarihi 24 Haziran seçimlerinde de üzerine düşeni yaptı ve istikrarın sürmesi yönünde fikrini belli etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de yemin etmesiyle başlayan yeni dönem ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile şahlanacak; 2023’e, 2053’e, 2071’e güven ve istikrarla yürüyecek. 16 yıldır AK Parti iktidarında sayısız tarihi anlar ve yenilikler oldu. Dünya gündemi Türkiye'yi izledi ve takip etti. Bugün önemi uzun yıllar sonra anlaşılacak tarihi bir gün. Bugün büyük değişim ve dönüşümün ilk günü. Başta 15 Temmuz ve terörde hayatını kaybeden şehitlerimiz olmak üzere, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu ülke Türkü, Kürdü, Arabı, Çerkezi olmak üzere hepimizin yurdu, vatanıdır. Değerini hep bildik ve bileceğiz. Cumhurbaşkanımıza bu zorlu yolculuğunda yoldaşlık eden, kutlu zaferimizin mimarı milletimiz var olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195