Title of a News Article

Erdoğan Çelik ile ne konuştu?...

Erdoğan Çelik ile ne konuştu?...
banner206

Curbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sancaktepe'de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan açılış öncesi Şanlıurfa eski Milletvekili Tarım ve Çalışma eski Bakanlarından Faruk Çelik ile bir araya geldi. Erdoğan, Bakan Çelik'e İstanbul seçimleri için görev verdiği öğrenildi.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

Toplam tutarı 276 trilyon lirayı bulan 28 kalem yatırım ve hizmetlerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Fatih mesire alanı, kız yurdu, sağlık ocağı, engelli rehabilitasyon merkezi bugün açılışını yapacağımız projeler arasında.

AK Parti kurulduğu günden beri projesiyle, yatırımıyla milletimizin gönlüne girmiş bir partidir.

CHP ÇÖPTÜR, ÇUKURDUR, ÇAMURDUR

Ümraniye'deki çöplük o zaman büyükşehir belediye başkanı CHP'ydi çöplük patladığında 39 vatandaşımız maalesef öldü. CHP çöptür, çukurdur, çamurdur. Şimdi gelenler de farklı olmayacaktır. Pazar gününe 4 günümüz var, çok çalışmaya var mıyız? Pazar günü inşallah akşam farklı bir müjdeyle yola devam etmeliyiz.

GÖNÜLLERİN FETHİ 1453'TE BAŞLADI

'Zulüm 1453'te başladı.' dediler. Bunu yazanlar CHP zihniyeti. Şimdi bu CHP zihniyeti pazar günü bizden oy isteyecek. CHP zihniyetine sesleniyoruz: Zulüm 1453'te başlamadı, gönüllerin fethi 1453'te başladı.

MURSİ ÖLDÜRÜLDÜ

Rahmetli Muhammed Mursi'nin darbe ile devrilmesinin ardından söylenen sözleri ve şehadetin ardından söylenenleri hatırlayınız. Muhalefete yakın kişilerin yaptıkları çirkinlikleri Erdoğan'ın akıbeti de onun gibi olacak diyorlardı. İşte pazar günü Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı diyeceğiz? Akıbet bu kadar işte.

Muhammed Mursi mahkeme salonunda maalesef 20 dk yerde çırpınıyor. Yetkililer orada müdahale etmiyor. Mursi eceliyle değil, öldürülmüştür.

Önümüzde G20 var, Osaka'daki G20 toplatısında gündeme getireceğimiz toplantılardan biri bu olacak. Bizler Hakk'ın ve haklının yanında olacağız. G20 bunun için önem arz ediyor.

Ülkemizi ve İstanbul'u halk düşmanı bu faşist sisteme teslim etmeyeceğiz.

Sayın Binali Yıldırım'ın rakibi çaldılar diyor. Bu ifade hukuki bir ifade değil, siyasi bir ifadedir. Özellikle sandıklarda memurların yerine bir yerlerden taşımalı kişilerin görevlendirilmesi hatta tutanaklara imzaların peşin alınması manidardır. Sayımın yüzde 10'unun yapılması Niye tamamını yapmadınız, tamamını yapsaydınız bu pazar seçim olmazdı. İşlerine gelmedi.

SEÇİMİN GALİBİ ŞÜPHESİZ CUMHUR İTTİFAKIDIR

İstanbul'un 39 ilçenin 25'ini biz aldık. 1'i MHP'nin 24'ü AK Parti'nin. 31 Mart seçimlerinin galibi hiç şüphesiz Cumhur İttifakıdır.

Hırsız gece seçim kuruluna baskın yaparak oyların yeniden sayılmasına engel olanlardır. Hırsız kendini bildiği için sürekli çırpınıp duruyor. Hukuka aykırı seçim kurullarındaki oy toplamı da 212 bindir. Bu durumda hukukun gereği seçimlerin yenilenmesidir

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 23:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195