Title of a News Article

Erdoğan çok sert konuştu

Erdoğan çok sert konuştu
banner206
 Parti İstanbul Kongresi’nde, 2023, 2053 ve 2071 hedefleri yol haritasını içeren 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi Seçimleri Manifestosu’nu kamuoyuyla paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim yeniden yükselişimiz, bölgemizin de dünya mazlumlarının da salih-i selamete çıkışı olacak. İçinde bulunduğumuz dünyada Türkiye, bölgesinin en önemli gücü hâline geliyor. Yeni dönemde Türkiye küresel bir güç, öncü bir ülke olacak. İnşallah önümüzdeki dönemde, erdem, irade ve cesaretle Türkiye şahlanacak” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi’ne katıldıSinan Erdem Spor Salonunda gerçekleşen kongre öncesi kendisine dışarıda sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara bir selamlama konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biraz sonra manifestomuzu açıklayacağız. Bu manifestomuzla birlikte inşallah, başkanlık sisteminin geleceğini ortaya koyacağız ve manifestoyla kalmayacağız inşallah ardından da seçim beyannamemizde neler yaptık, neler yapacağız bunları Ankara'da açıklayacağız. Zaten biliyorsunuz, fakat yaptıklarımız yaşadıklarınızdır ama bir de yapacaklarımız var ve bunları da inanıyorum ki merak ediyorsunuz. Bunları bilmenizde fayda var diye düşünüyorum. Zira 24 Haziran'da Türkiye'de yeni bir dönemin başlangıcını hep beraber gerçekleştireceğiz” dedi.

Selamlama konuşmasının ardından kongrenin yapılacağı salona geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında 2023 hedefi yol haritasını içeren seçim manifestosunu kamuoyuyla paylaştı

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2018, 19:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195