Title of a News Article

Erdoğan'dan ayrılık isteyenlere cevap

Erdoğan'dan ayrılık isteyenlere cevap
banner206

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ayrılmak isteyenler bir yere avdet etmek için söylüyorsa buyursunlar istediklere yere gitsin." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni'nde kameralar karşısına geçti.

 

AYRILMAK İSTEYENLER İSTEDİKLERİ YERE GİTSİN

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir'in sözlerine atıfta bulunarak, "Ayrılmak isteyenler bir yere avdet etmek için söylüyorsa buyursunlar istediklere yere gitsin." dedi.

Baydemir, "Biz şimdiye kadar aynı evde, aynı çatı altında bir yaşam sürdürelim istedik. İnsan bir evde birlikte yaşayamıyorsa insanlar bana göre komşu olsa daha iyidir. Şimdi durum komşuluğa doğru gidiyor." sözleriyle ayrılık isteğini dile getirmişti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"Suriye'de olanlar tarihi bir hesaplaşmadır, bunu unutmayın. Kilis'e düşen roketler, oradaki üç beş teröristin şımarıklığı değil, işte bu tarihi hesaplaşmanın bir parçasıdır.

Kilisli kardeşlerimizin yaşadığı acıları, sıkıntıları gayet iyi biliyorum. Bu meseleyi çözmek için tüm alternatifler gündemimizdedir, masamızın üzerindedir. Şu anda bununla ilgili tüm operasyonlar acımasız bir şekilde sürmektedir.

 

HER SÖZÜN BİR BEDELİ VARDIR

Her sözün bir bedeli vardır. Biz bu toprakları vatanımız kılmaya söz verdiğimizden beri kesintisiz bedelini ödüyoruz.

 

AYRILMA SÖZÜ EDENLER..

Ayrılma sözü edenler, bunu şahıs olarak kendilerinin bir yere avdet etmesi anlamında söylüyorlarsa buyursunlar diledikleri yere gitsinler."  

 

Ensonhaber.com

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195