Title of a News Article

Erdoğan'dan göç uyarısı

Erdoğan'dan göç uyarısı
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross ve beraberindeki heyeti kabul etti. Kabul sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan," Avrupa’nın güvenliğini biz temin ediyoruz. Ülkemizin yeni bir göç dalgasını göğüslemesi artık mümkün değildir." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross ve beraberindeki heyeti kabul etti. Erdoğan kabülde yaptığı konuşmada gündeme dair önemli mesajlar verirken "Bugün ülkemiz 3,6 milyonu Suriyeli olmak üzere, dünyanın farklı ülkelerinden çeşitli statüde 5 milyona yakın yabancıya ev sahipliği yapıyor. Bu şekilde NATO’daki müttefiklerimiz başta olmak üzere tüm Avrupa’nın güvenliğini biz temin ediyoruz. Ülkemizin yeni bir göç dalgasını göğüslemesi artık mümkün değildir" uyarısında bulundu.

ABD'nin YPG'ye verdiği desteğe tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan," Şu anda 50 bine varan TIR’la, terörist gruplara araç gerek mühimmat bu şeylerin gönderilmesi bizleri ciddi manada rahatsız etmektedir. Bu araç gereç mühimmat kime karşı kullanılıyor? Türkiye’ye karşı. Bunu kabullenmemiz de herhalde stratejik olarak mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195