Title of a News Article

Erdoğan'dan Önemli Açıklama

Erdoğan'dan Önemli Açıklama
banner206

Başkan Erdoğan'dan normalleşme sürecinin ilk sinyalleri son dakika açıklamaları geldi. Erdoğan, Bayram sonrası Türkiye genelinde normalleşmeye geçileceğini ve vatandaşlara yönelik desteklerin artarak devam edeceğini söyledi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli notlar:

Ramazan ayını da büyük ölçüde sınırlamaların gölgesinde geçirdik. İnşallah salgını kontrol altına almış olarak bayram sonrasında kontrollü bir şekilde normalleşme adımlarını atıyoruz.

Yakın çevremiz başta olmak üzere dünyanın tamamını etkileyen bu tehditle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Sağlık sistemimizi güçlü tutmanın yanında aşı başta olmak üzere salgın tehdidine karşı her türlü yol ve yöntemi kullanacağız. Bunun zorlu ama arkası aydınlık bir imtihan olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz.

Salgın tedbirlerinden olumsuz etkilenen her kesime, sıkıntıya düşen her vatandaşımıza destek paketleriyle elimizi uzatıyoruz. Üretimi, istihdamı, büyümeyi, kalkınmayı destekleyecek her adımı atıyor, her desteği veriyoruz.

Buna rağmen sıkıntıya düşen, geliri azalan, işi bozulan vatandaşlarımız olduğunu biliyoruz. İnşallah onların sıkıntılarını da en kısa sürede yine biz gidereceğiz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195