Title of a News Article

Erdoğan Diyarbakırlı annelere mesajı verdi

Erdoğan Diyarbakırlı annelere mesajı verdi
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Diyarbakır'daki annelerin oturma eylemi ile ilgili "Annelerin duruşu sıradan bir olay değil. Canı yanan anneler. Ben analara şunu söylüyorum. Biz devlet olarak yanınızdayız ve süreci biz de takip ediyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

KULP'TAKİ TERÖR SALDIRISI

Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi olay dün gece oldu. Allah yaralılarımıza şifalar şehitlerimize rahmet eylesin. Valimizden anbean bilgileri aldık ve şehit ailelerinin 4'üyle görüşme fırsatım oldu. Onlar da "Bunlar bizi yıldıramaz" diyor. Terörle mücadelenin bu seviyede olduğu bir dönemde bu olaylar bizi yıldıramaz.

Bir çılgınlık bunlarda söz konusu. Ama ne olursa olsun bu mücadelemizi yılmadan devam ettireceğiz. Ve sonunda biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bu işten galip geleceğiz. Ve şu anda da bildiğiniz gibi gerek HDP İlçe Başkanı, gerekse Belediye Fen İşleri şimdilik ilk etapta bunlar alındı. Ve daha başkaları da alınıyor, alınacak diye düşünüyorum.

ANNELERİN OTURMA EYLEMİ

Annelerin duruşu sıradan bir olay değil. Canı yanan anneler. Anneler evlat acısını çok iyi bilir. Ben analara şunu söylüyorum. Biz devlet olarak yanınızdayız ve süreci biz de takip ediyoruz. PKK ve siyasi uzantısı HDP, bu işi meclise taşıyarak kendilerini meşrulaştırmasına kusura bakmasınlar izin vermeyiz. Biz mücadele sürecini devam ettiriyoruz.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2019, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195