Title of a News Article

Erdoğan fırçaladı, o teşekkür etti

 Erdoğan fırçaladı, o teşekkür etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez, Başbakanımızın mitingine katılım gösteren Şanlıurfalılara ve emeği geçen teşkilat mensubu, güvenlik görevlisi, basın mensupları herkese teşekkür etti. Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mitingte Emniyet Müdürü ile polisleri fırçalamıştı.

Başbakanımızın mitinginin muhteşem olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez, “Bildiğiniz gibi dün Şanlıurfa’da Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımızın katılımıyla Urfa tarihinin en katılımlı, en kalabalık, en muhteşem mitingini gerçekleştirdik. Bu miting sadece bizim değil, herkesin dediği gibi Urfa tarihinin en büyük mitingi oldu. Bu mitinge katkı sağlayan başta mitinge katılan hemşehrilerimize, Şanlıurfalılara çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten yüzümüzü ak ettiler. Buradan binlerce defa Şanlıurfalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yine bu mitingin organizasyonunda günlerdir emek veren il ve ilçe teşkilatımızdaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Mitinge 200 bin kişi katıldı

Eğilmez, mitinge 200 bin kişinin katıldığını belirterek, “Teşkilat mensubu arkadaşlarıma birer birer teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Yine dün miting alanında görev alan güvenlik güçlerimize de çok teşekkür ediyorum. Polisimizin de çok emekleri oldu. Ayrıca basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Mitingi detayları ile kamuoyuna yansıttılar. Bu tarihi mitingle Şanlıurfa’mızın Sayın Başbakanımızı ne kadar çok sevdiği bir kere daha ortaya çıktı” diye konuştu.

Suruç halkının da üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yaptığını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez şöyle dedi;

 “Aynı gün Suruç ilçemizde de açılış vardı. Onbinlerce kişi katıldı. İlgi gösterdiler. Suruçlu hemşehrilerimize de çok teşekkür ediyorum. Bu miting bizim için çok önemliydi. Ben bir kere daha mitinge katılan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun.”

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195