Title of a News Article

Erdoğan ile görüştüler...

Erdoğan ile görüştüler...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Ak parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yaptılar.

Başkent Ankara'da Bakan ve üst düzey Bürokratlarla bazı temaslarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile il Başkanı Bahattin Yıldız bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiler. 

Ak Parti Genel merkezinde Beyazgül ve Yıldız' ı kabul eden Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde elde edilen başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi dile getirdi. Burada ki görüşmede Erdoğan" Şanlıurfa tarihi bir başarı daha elde etti, bu büyük bir başarıya imza atan Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ,il Başkanı Bahattin Yıldız ve tüm teşkilâtlarımıza teşekkür ederim , tüm Urfalılara en kalbi duygularımla selamlarımı iletiyorum " mesajı iletti. 

Görüşmede Başkanlar Beyazgül ve Yıldız, Şanlıurfa'nın bazı sorunlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan' a ilettiler. Akabinde Ankaradaki temaslarını sürdürdüler.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195