Title of a News Article

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu oraya tekrar çağırdı

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu oraya tekrar çağırdı
banner206
 Başbakan Kılıçdaroğlu'nu Aradı: Yenikapı Mitinginde Sizi de Görmek İstiyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak pazar günü Yenikapı'da yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne davet etti.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak Pazar Günü Yenikapı'da gerçekleştirilecek 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde kendisini de görmek istediklerini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi sizi de aramızda görmek ve davetimizi yenilemek istiyoruz" dedi.

YILDIRIM, KILIÇDAROĞLU'NUN MEKTUBUNU TİTİZLİKLE İNCELEYECEK

Başbakan Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu 'nun kendisine hitaben yazdığı mektubu aldığını belirterek, " Mektubunuzu ve önerilerinizi gerekli titizlikle inceleyecek ve değerlendireceğiz" dedi.

AK PARTİLİ VEKİLLER MAKAMINDA ZİYARET EDİP DAVET ETMİŞTİ

AK Parti İzmir milletvekilleri, 15 Temmuz gecesi ve ardından duruş ve açıklamaları nedeniyle teşekkür etmek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etmişti. Bu akşam CHP'nin İzmir'de yapacağı Gündoğdu Mitingi'ne katılacaklarını bildiren milletvekilleri, Kılıçdaroğlu'nu da İstanbul Yenikapı'da yapılacak mitinglerine davet etmişti. Kılıçdaroğlu, bu teklifi değerlendireceğini söylemişti.

ERDOĞAN DA ÇAĞRI YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oda ve Borsa Başkanları İle İstişare Toplantısı'nda Yenikapı mitingine heyet göndereceğini açıklayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yeni bir çağrıda bulunmuştu. Erdoğan, "Öyle zannediyorum ki durumu tekrar gözden geçirir ve onlar da Pazar günü Yenikapı'da olma kararını verirler" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195