Title of a News Article

Erdoğan, Urfalı çiftçilerin yarasına merhem oldu

Erdoğan, Urfalı çiftçilerin yarasına merhem oldu
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, kış aylarında doğal afetlerden etkilenen çiftçiler Cumhurbaşkanlığı tarafından 8 Milyon TL ödenek aktarıldığının müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kış aylarında dolu yağışından dolayı zarar gören çiftçileri unutmadı. Daha önce ekinleri zarar gören Adıyamanlı çiftçilere kaynak aktarılması ve Şanlıurfalı çiftçilere destek verilmemesi tepkilere neden oluyordu.  Beklenen hamle Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi ve doğal afetlerden etkilenen 366.633,56 dekar arazi için çiftçilere 8 Milyon TL ödenek aktarıldığı bildirildi.

MÜJDEYİ CEVHERİ VERDİ

Şanlıurfalı çiftçiler için beklenen müjdesi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri verdi. Cevheri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sn.

Şanlıurfa’da değişik tarihlerde yaşanan doğal afetlerden etkilenen 366.633,56 dekar arazi için Cumhurbaşkanlığı Acil Destek Ödeneceğinden 8 Milyon TL ödenek aktarılmıştır.

Çiftçilerimize sahip çıkıp her zaman destek olan Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz şükranlarımızı arz ederiz” ifadelerine yer verdi.  (URFASTAR)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195